Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Στο Ιβανώφειο ο Ολυμπιακός Καρδίτσας!!!!


 Σε μια ακόμα μπασκετική πρόκληση θα βρεθούν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού Καρδίτσας που καλούνται να αντιμετωπίσουν την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο Ιβανώφειο κλειστό γυμναστήριο.
     Το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή ιδρύθηκε το 1924 και το 1928 κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος το οποίο υπήρξε και το πρώτο στην ιστορία του θεσμού στην Ελλάδα.
     Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έχει μεγάλη παράδοση ως φυτώριο ταλέντων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι βασικοί παίκτες της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2005 και το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 (Δημήτρης Διαμαντίδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης) έκαναν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Ηρακλή.
  Οι προπονητές του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συμμετοχής των μικρών αθλητών σε αγώνες ειδικά σ΄αυτή την ηλικία και προσπαθούν να εφαρμόσουν πιστά το πλάνο και τους στόχους που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς.
    Η ομάδα του Ολυμπιακού θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τρία αγωνιστικά τμήματα: Κορασίδες, Μίνι Αγοριών και  Παίδες.

   Πριν περίπου ενάμιση χρόνο οι μικροί αθλητές του Ολυμπιακού είχαν τη χαρά να ταξιδέψουν στον Πειραιά και να αντιμετωπίσουν τις ακαδημίες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ φέτος θα έχουν την τύχη να αντιμετωπίσουν τις ακαδημίες μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και σίγουρα έπεται και συνέχεια.