Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Χόρτασαν μπάσκετ οι Τζούνιορ της K.B.A. και Ολυμπιακού Καρδίτσας!

Με εποικοδομητικό τρόπο που περιλάμβανε δράση και άθληση φρόντισαν να περάσουν την τελευταία Κυριακή τoυ Φθινοπώρου τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας και της Κ.Β.Α. (Karditsa Basketball Academy).
Οι αθλητές Τζούνιορ των δύο Συλλόγων συναντήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου δημοτικού σχολείου Καρδίτσας για φιλικό παιχνίδι με μεγάλη διάθεση και όρεξη για αθλητισμό και μπάσκετ.
Σκοπός αυτών των αγώνων είναι καθαρά και μόνο η διασκέδαση, μέσω της οποίας οι λιλιπούτειοι καλαθοσφαιριστές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ικανότητα για συνεργασία με τους συμπαίκτες, παρατήρηση του χώρου, αίσθηση χρόνου για αλλαγή θέσεων κατά την διάρκεια του ματς και να απολαύσουν το μπάσκετ.
Φυσικά οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών βρέθηκαν στον χώρο για να καμαρώσουν τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα και «βάζουν καλάθια» στη δημιουργικότητα, την ψυχραιμία, την πειθαρχία, τη συνέπεια, την εξωαγωνιστική συμπεριφορά, την εμφάνιση, τη σεμνότητα, την υπακοή στους κανόνες λειτουργίας της ομάδας και αρκετών ακόμη αρετών που μπορούν να εισπράξουν.
Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας και προσωπικά ο προπονητής Τάκης Καλογριανίτης ευχαριστεί την K.B.A. και τον υπεύθυνο προπονητή Κυριάκο Τσαρμπόπουλο για τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή των φιλικών αυτών αναμετρήσεων.