Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ταξίδεψαν στο…όνειρο του ΠΑΟΚ οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

Στο πλαίσιο των παράπλευρων επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που οργανώνονται συστηματικά από τον Ολυμπιακό Καρδίτσας, οι ακαδημίες των Ερυθρόλευκων μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη όπου αποκόμισαν αθλητικές και όχι μόνο εμπειρίες που ικανοποίησαν τις υψηλότερες και πιο απαιτητικές προσδοκίες τους.
Οι εκκολαπτόμενοι αστέρες των Ερυθρόλευκων απόλαυσαν μια ωραία εκδρομή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, συνδυάζοντας παράλληλα τη βόλτα με το αγαπημένο τους άθλημα και ξεδιπλώνοντας για ακόμη μία φορά το πλούσιο ταλέντο τους.
Οι νεαροί Ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά ανεπανάληπτες στιγμές ενός ιστορικού Συλλόγου που μέσα από ένα δίκτυο που συνδέεται με εκατοντάδες ακαδημίες σε δεκάδες χώρες του κόσμου, εργάζεται, προπονεί, αναπτύσσει τις ικανότητες, παράγοντας σπουδαία ταλέντα για τη χώρα μας στο άθλημα αλλά και αθλητές που έφτασαν μέχρι τον μαγικό κόσμο του NBA!
Το λεωφορείο αναχώρησε από την Καρδίτσα με συνοδούς τους προπονητές Ευάγγελο Τζέλλα και Τάκη Καλογριανίτη, με πρώτο προορισμό το μουσείο του ΠΑΟΚ. Εκεί τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Δικεφάλλου, κ. Γιώργος Βαλαβανίδης που τους  ξενάγησε στο χώρο, με τα φλας να αστράφτουν και με τους  μικρούς φίλους του Ολυμπιακού να ακούν με προσοχή για την ιστορία των Κωνσταντινοπολιτών, τις αγωνιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν κατά καιρούς και τις ιστορικές μορφές αθλητών που αγωνίστηκαν σε αυτό, λίγη ώρα πριν αντιμετωπίσουν τις Ακαδημίες του.
Η συνέχεια δόθηκε με την είσοδο στο  PAOK Sports Arena, γνωστό και ως «παλατάκι» όπου το υπερσύγχρονο γήπεδο  γοήτευσε τους ταξιδιώτες που πάτησαν στο παρκέ, πήραν θέση στην κερκίδα και ένιωσαν για λίγο όπως ονειρεύονται ότι θα γίνουν σε λίγα χρόνια.
Μάλιστα, η Καρδιτσιώτικη αποστολή  πήρε γεύση και από ματς Α1 Γυναικών και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και ακολούθως ήρθε η ώρα των δικών της αναμετρήσεων!
Συγκεκριμένα, τα τμήματα Παιδικού, Παγκορασίδων και Τζούνιορ αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα του Δικεφάλλου έχοντας εξαιρετική παρουσία προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται στην επαρχία και δη στους κόλπους του Ολυμπιακού, η οποία δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει από τα λεγόμενα μεγάλα κλαμπ.
Ακολούθησε μίνι περιήγηση στη γύρω περιοχή και τέλος η επιστροφή στη βάση που έγινε με πλήθος αναμνήσεων στις αποσκευές του μυαλού τους!