Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

"Με Καρδιτσιώτικο χρώμα το ντέρμπι με το Γ.Σ. Φαρσάλων "

     Το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο στις 16:00, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Σ. Φαρσάλων.
       Μετά το άσχημο ξεκίνημα και την ήττα της 1η αγωνιστικής, η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και παίζοντας καλό μπάσκετ να πετύχει την πρώτη της νίκη που θα της δώσει άλλο αέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
       Μόνο εύκολο όμως δεν είναι το έργο των παικτών και των προπονητών της τοπικής ομάδας καθώς απέναντι  τους βρίσκουν γνώριμους αντιπάλους. Τη φετινή αγωνιστική χρονιά η ομάδα των Φαρσάλων ενισχύθηκε με δυο Καρδιτσιώτες αθλητές, τον Τσιαμούρα και τον Θώδη, ενώ στον πάγκο καθοδηγείται από τον Βαγγέλη Τζέλλα.
      Παρ' ότι οι δυο ομάδες δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε επίσημο παιχνίδι γνωρίζονται πολύ καλά και το Καρδιτσιώτικο στοιχείο θα είναι αρκετά έντονο δίνοντας μια άλλη ξεχωριστή ομορφιά στο παιχνίδι.
       Το τεχνικό δίδυμο Καλογριανίτης-Μπελάγιας δούλεψε όλη την εβδόμαδα πάνω στα λάθη της ομάδας αλλά και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου παιχνιδιού και δηλώνει σίγουρο πως οι παίκτες τους θα βγάλουν τον καλό τους εαυτό και θα αποδώσουν καλό μπάσκετ.