Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Συνεχίζει το σερί νικών ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.


 Καλή εμφάνιση και τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας που επιβλήθηκε στο κλειστό της Καρδίτσας της ομάδας των Μάγων Τρικάλων με σκορ 67-49.
   Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα η υπόθεση παραμονής είναι στα χέρια του.
   Στο αγωνιστικό μέρος καλύτερα ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν 4-10, με τους παίκτες του Ολυμπιακού όμως να αντιδράνε άμεσα και με ένα σερί 10-3 να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα.
   Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου η ομάδα των Μάγων εξακολουθούσε να έχει το προβάδισμα (15-19) όμως σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Ολυμπιακού βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό με τους Θεολόγη , Δουτσίνη και Αμβροσίου όχι μόνο κάλυψαν τη διαφορά αλλά έδωσαν και προβάδισμα 13 πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου.
   
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να βγάζουν ενέργεια στο παρκέ και έχοντας σε καλή ημέρα επιθετικά τους Χατζηγούλα, Μανόπουλο αλλά και τον νεαρό Εκίζογλου αύξησαν κι άλλο τη διαφορά που έφτασε τους 21 πόντους.
    Η ομάδα των Μάγων προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά με μπροστάρη τον Γαβαλά που πέτυχε 20 πόντους, όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού με κεκτημένη ταχύτητα από τις προηγούμενες αγωνιστικές και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση έφτασαν δίκαια στη νίκη.
    Την παρθενική του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα είχε ο 15χρονος Καλαντζής Αντώνης που έρχεται και αυτός με τη σειρά του να στελεχώσει την ανδρική ομάδα μετά τους τρεις έφηβους Θεολόγη, Εκίζογλου και Αμβροσίου που αποτελούν το μέλλον του Ολυμπιακού.
    Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι εκτός έδρας με την πρωτοπόρο ομάδα των Φαρσάλων.
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 34-21, 50-34, 67-49
Ολυμπιακός Καρδίτσας (Καλογριανίτης –Μπελάγιας): Τσίγκας 5, Μανόπουλος 12, Δουτσίνης 6(1), Θεολόγης11(1), Τούμπας 3, Αγγέλης 4 (1), Μίσσας 3(1), Εκίζογλου 9(1), Χατζηγούλας 12, Αμβροσίου 2, Παπανδρέας, Καλαντζής.

Μάγοι Τρικάλων (Δ. Μητσιάδης): Ευαγγέλου 6, Γαβαλάς 20 (4), Γρηγορίου 5, Δημητρόπουλος 4, Αναστασίου 4, Λύτρας 7 (1), Τόλιος 3 (1), Βύρλας..