Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στα Φάρσαλα.

   
  Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας. Στο παιχνίδι που έγινε στα Φάρσαλα με την ομώνυμη ομάδα οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και κέρδισαν εύκολα με 78-46, διατηρώντας το αήττητο και υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη τους απώλεια για φέτος.
     Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας είχε δύσκολη αποστολή εξαρχής (άλλωστε η ομάδα των Φαρσάλων θεωρείται από τα φαβορί για άνοδο, ενώ στο ρόστερ της έχει παίχτες που αγωνίστηκαν στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες) και οι απουσίες των Θεολόγη, Παπανδρέα και Αγγέλη την έκαναν ακόμη δυσκολότερη.
      Η ομάδα της Καρδίτσας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει τους γηπεδούχους, είχε φανερά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού και πολύ μικρά ποσοστά ευστοχίας σε βολές και ελεύθερα σουτ. Από την άλλη ο Γ.Σ. Φαρσάλων ήταν εντυπωσιακός σε transition και passing game παιχνίδι, οι παίχτες του κατάφεραν να ευστοχήσουν σε 11 τρίποντα (μερικά από αυτά στη λήξη του χρόνου) και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης του ποιος θα κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα.
  
  Κέρδος για την ομάδα του Ολυμπιακού η εμφάνιση του δεκαπεντάχρονου play maker Καραγιάννη.
   Πρώτος σκόρερ από πλευρά Ολυμπιακού Καρδίτσας ήταν ο Γκαμπέτας με 21 πόντους και ακολούθησε ο Δουτσίνης με 9.
Από πλευράς Φαρσάλων οι Φούντας, Αναγνωστόπουλος Γ. και Ψύρρας σημείωσαν από 19 πόντους έκαστος.
Διαιτητές του παιχνιδιού οι Πιτσίλκας – Κίσσας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-10, 41-21, 60-32, 78-46
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπελάγιας Στ. – Μπούρας Στ.): Καραγιάννης 2, Μίσσας 6, Αμβροσίου 1, Χατζηγούλας, Δουτσίνης 9, Εκίζογλου Π., Βλησσαρούλης 2, Μουρελάτος 2, Πανταζής 3, Γκαμπέτας, 21(1τρ.), Εκίζογλου Σ.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Αλεξίου Μ.): Νταφόπουλος, Ντίνος, Κυριακόπουλος 6(2τρ.), Ιλτσόγλου 2, Αναγνωστόπουλος Χ. 2, Μακρής 3(1τρ.), Αναγνωστόπουλος Γ. 19(3τρ.), Ψύρρας 19(3τρ.), Ντόνας 8, Φούντας 19(3τρ.).