Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Συνέχεια με νίκη για την Εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα.

 
  Συνέχεια στις νίκες για την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας, αφού στο παιχνίδι που έγινε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο κλειστό της πόλης, επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλωνα με σκορ 43-59. Αν και ο αγώνας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες (το κλειστό ήταν κυριολεκτικά παγωμένο), οι παίχτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο, έβγαλαν όμορφες φάσεις και αποζημίωσαν τους θεατές που τους παρακολούθησαν.

     Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας είχε το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο και στο τρίτο μέρος του αγώνα, η πιεστική άμυνα των τυπικά φιλοξενουμένων οδήγησε στο να κλέψουν μπάλες και να τελειώσουν φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο. Έτσι πήραν μια διαφορά ασφαλείας, την οποία συντήρησαν μέχρι το τέλος.
    Πρώτοι σκόρερ από πλευράς Ολυμπιακού ήταν οι Αμβροσίου και Εκίζογλου (σημείωσαν από 14 πόντους με 1 τρίποντο και οι δύο) και ακολούθησε ο Θεολόγης με 11 πόντους και 1 τρίποντο.
    Από πλευράς Απόλλωνα πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζάρρας με 9 πόντους και ακολούθησε ο Γάκιας με 8.
Διαιτητές του αγώνα οι Ξέρας – Τσιάπουλας.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-17, 25-36, 33-54, 43-59.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ. – Μπελάγιας Στ.): Σούφλας 4, Θεολόγης 11(1τρ.), Αμβροσίου 14(1τρ.), Καλαντζής, Εκίζογλου 14(1τρ.), Παπαθανασίου 3(1τρ.), Καραχάλιος, Σδρόλιας 2, Τσιτσιρίγκας 2, Καραγιάννης 7(1τρ.), Κωτούλας 2, Παπαστάθης.

ΑΠΟΛΛΩΝ(Παππάς Σπ.): Ζάρρας 9, Κοτρώτσιος 4, Γάκιας 8, Μάττας 4, Λάππας, Ζήσης 6(2τρ.), Αντωνίου 4, Τσιώτας 4, Παπακώστας 2, Μουρελάτος 2.