Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Παιχνίδι "παρωδία" στον Αμπελώνα!!!!

  Ήττα για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας στο κλειστό του Αμπελώνα, σε ένα παιχνίδι «παρωδία» και ντροπή για το άθλημα. Οι διαιτητές του αγώνα Πανταζής και Γεωργούλης, επηρεαζόμενοι από την εχθρική ατμόσφαιρα και την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή και του προέδρου του Αμπελώνα, αποφάσισαν ότι δεν έφτανε ούτε το 70-30 που έπαιζαν στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και στο τελευταίο έπαιξαν κυριολεκτικά 100-0.
    Άφησαν ανεξέλεγκτο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, σφύριζαν με το παραμικρό σε κάθε αμυντική προσπάθεια του Ολυμπιακού και γενικά έδειξαν ότι θέλανε τη νίκη του Αμπελώνα με κάθε τρόπο. Να σημειωθεί πως δεν έκαναν καμιά ενέργεια προστασίας της ομάδας του Ολυμπιακού ούτε μετά την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά τις συνεχόμενες συστάσεις για να έρθει αστυνομία!!!!!
    Λυπούμαστε πραγματικά που δεν θα αναφερθούμε στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, γιατί η προσπάθεια των παιχτών του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική. Θα τονίσουμε ακόμη μια φορά την επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά και «φιλοξενία» (ο Θεός να την κάνει) των ανθρώπων του Αμπελώνα και ευχόμαστε καμία ομάδα να μην αντιμετωπίσει καταστάσεις παρόμοιες με του συγκεκριμένου αγώνα.
Διαιτητές του αγώνα οι Πανταζής-Γεωργούλης.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 09-17, 28-36, 41-51, 64-58
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπελάγιας Στ. – Μπούρας Στ.): Μίσσας 18(4τρ.), Αμβροσίου 3(1τρ.), Χατζηγούλας, Θεολόγης 8(1τρ.), Πανταζής 10(1τρ.), Βλησαρούλης 2, Εκίζογλου Π. 3(1τρ.), Παπανδρέας, Γκαμπέτας 14(1τρ.), Εκίζογλου Σ.