Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός Καρδίτσας - ΑΕΤ
Έσπερος - Μάγοι Τρικάλων
Αίολος Αμπελώνα - Πράσινη Γωνιά
Ερμής Τρικάλων - ΓΣ Τυρνάβου
Ρεπό: ΓΣ Σοφάδων

Στην 12η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα στο κλειστό της πόλης μας τον Άρη Τρικάλων Α.Ε. σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει αύριο στις 16:00.
Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απογοήτευσε τους παίκτες, ιδίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε καθώς κανένας δεν ξέχασε το σφύριγμα της κα. Τέγα, από την άλλη όμως τους πείσμωσε ακόμα περισσότερο ώστε στο σημερινό ματς να εμφανιστούν έτοιμοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες.
Τα άσχημα νέα όμως έρχονται από τον Κων/νο Μπανιό αφού ο τραυματισμός του αποδείχτηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο έμπειρος guard υπέστη ρήξη μηνίσκου και χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σαιζόν. Το Δ.Σ., οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Απόντες επίσης από το αυριανό ματς θα είναι και οι Μίσσας, Κωτούλας και Νούσιος, οι δύο πρώτοι για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο τρίτος παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του. Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός για πολλοστή φορά θα διεκδικήσει τη νίκη ελπίζοντας να προσθέσει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στην κατοχή του. Μάλλον ένας αγιασμός θα φανεί χρήσιμος στην τοπική ομάδα.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητές τους κκ. Τσούντσουρα Γ. και Κυρίτση Θ. Τέλος το Δ.Σ. του Ολυμπιακού εύχεται στον αθλητή του συλλόγου Κων/νο Νούσιο καλά στέφανα και μια νέα ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής οι Μάγοι υποδέχονται τον Έσπερο σ' ένα ακόμα Τρικαλινό ντέρμπι. Ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον καθώς ο Έσπερος παλεύει για τη σωτηρία του και την αποφυγή των μπαράζ. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα του Έσπερου φαίνεται ανεβασμένη αγωνιστικά και απομένει να δούμε αν το πάθος των νεαρών παικτών του Έσπερου ή η εμπειρία των Μάγων θα επικρατήσει.
Ο Αίολος Αμπελώνα υποδέχεται την Πράσινη Γωνιά που ποντάρει στην δύναμη της έδρας του για μια ακόμα νίκη καθώς είναι σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Η Πράσινη Γωνιά ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο αλλά θα προσπαθήσει μέσα από μια καλή εμφάνιση να διεκδικήσει, γιατί όχι και τη νίκη.
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια αν όχι το πιο ενδιαφέρων είναι αυτό μεταξύ του Ερμή Τρικάλων και του Γ.Σ. Τυρνάβου καθώς η ομάδα του Ερμή μετά το κακό ξεκίνημα και την ενίσχυση με μεταγραφές παικτών έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο ικανό να κάνει ζημιά σε όλες τις ομάδες. Απο την μεριά του ο Τύρναβος θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα.
Τέλος η ομάδα των Σοφάδων θα κάνει το ρεπό της και θα περιμένει την επόμενη εβδομάδα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.