Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Έσπερος - Ολυμπιακός Καρδίτσας
ΓΣ Σοφάδων - Μάγοι Τρικάλων
Ερμής Τρικάλων - Πράσινη Γωνιά
ΓΣ Τυρνάβου - Αίολος Αμπελώνα
Ρεπό: ΑΕΤ


Ο Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Έσπερο Τρικάλων. Το τεχνικό δίδυμο Μπελάγιας – Καλογριανίτης προσπάθησε στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω εορτών να κρατήσει την ομάδα σ’ ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο ώστε να φανεί έτοιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Παρά τις απουσίες κάποιων παικτών οι προπονητές ήταν ευχαριστημένοι από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν επίσημες υποχρεώσεις.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Έσπερου που είναι μια νεανική ομάδα με ταλέντο και μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιαδήποτε αντίπαλο που θα την υποτιμήσει, γι’ αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος στη πίεση που θα δεχτεί από τους γηπεδούχους.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων με διαιτητές τους κ.κ. Κυρίτση Ι. και Κυρίτσης Θ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει στις 16:30 από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Γ.Σ.Σοφάδων υποδέχεται τους Μάγους Τρικάλων και σύμφωνα με την πορεία του έως τώρα φαίνεται να είναι το φαβορί για τη νίκη. Από την άλλη μεριά οι Μάγοι ύστερα από τις δυο συνεχόμενες ήττες θέλουν  να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες και σίγουρα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Ένα ακόμα Τρικαλινό ντέρμπι έχει και αυτή η αγωνιστική καθώς ο Ερμής υποδέχεται την Πράσινη Γωνιά. Και οι δυο ομάδες δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς προέρχονται από σπουδαίες νίκες και σίγουρα το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Τύρναβος υποδέχεται τον Αίολο Αμπελώνα σ' ένα παιχνίδι που είναι άκρως ενδιαφέρον βαθμολογικά  καθώς και οι δυο ομάδες είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι είναι σίγουρα ένα τοπικό ντέρμπι καθώς και οι δυο ομάδες έχουν υψηλούς στόχους και αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα. Όποια ομάδα καταφέρει να κερδίσει θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Τέλος  η Α.Ε.Τ. θα πάρει ξεκούραστα τους 2 βαθμούς της νίκης καθώς θα αγωνίζονταν με τον Ιπποκλή που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.