Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

"Στην παράταση ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από την Καλαμπάκα"

    Σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας, έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς ηττήθηκε πάλι στη παράταση από την ομάδα της Καλαμπάκας με σκορ 69-63.
     Η ομάδα της Καρδίτσας κατέβηκε να αγωνιστεί σε ένα ακόμα παιχνίδι με αρκετές απουσίες καθώς δεν είχε στη διάθεση της, τους τραυματίες Μπανιό, Τσιγγενόπουλο και Πέτρου. Παρά τις απουσίες όμως βασικών της παικτών, οι παίκτες που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα και παρά λίγο να πετύχουν ένα σπουδαίο διπλό.
   Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με την ομάδα της Καλαμπάκας να έχει το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς όμως να μπορεί να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Σε κάθε επιθετική επιλογή της Καλαμπάκας έρχονταν άμεσα και η απάντηση των παικτών του Ολυμπιακού για να φτάσουμε στα τελευταία καθοριστικά λεπτά όπου οι φιλοξενούμενοι με δυο συνεχόμενα τρίποντα του Μανόπουλου ισοφάρισαν το παιχνίδι 54-54. Σε εκείνο το σημείο ο Ούτος ευστόχησε σε τρίποντο που όμως αμφισβητήθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού καθώς ο παίκτης της Καλαμπάκας πατούσε ξεκάθαρα τη γραμμή του τριπόντου.  Ενώ έμεινα 2΄8΄΄ δευτερόλεπτα για τη λήξη του παιχνιδιού οι προπονητές του Ολυμπιακού πήραν τάιμ άουτ και στην επαναφορά ο Μανόπουλος κέρδισε φάουλ σε σουτ τριών πόντων. Ο παίκτης του Ολυμπιακού ευστόχησε μόνο στην δεύτερη κατά σειρά βολή όμως ο Μέλλος πήρε το ριμπάουντ και σε νεκρό χρόνο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.
    Στην παράταση παρά το προβάδισμα που πήρε ο Ολυμπιακός με τρίποντο του Μέλλου 57-60 δεν κατάφερε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και τελικά ηττήθηκε με 69-63.
    Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό είναι με την Ε.Α.Λ. στην Καρδίτσα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-10, 32-27, 42-36, 57-57, παρ. 69-63
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Μίσσας 13(1), Σιώκης, Μέλλος 13(3), Χατζηγούλας 2, Κωτούλας 8, Κόγιας, Καφρίτσας, Μανόπουλος 22(3), Παπαδημητρίου 4, ,  Εκίζογλου 1. 
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Σδράκας): Ντούρβας 8, Ροδόπουλος 8, Ούτος 3(1), Αθανασούλας, Θανασάρας 6, Πρεβέντης, Παπακωνσταντίνου 9(2), Θρασυβουλίδης, 10(1), Κατσανός 21, Βλησσάρης, Δουτσίινης 2, Τοζάρος 2.