Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

"Ηττήθηκε από τους Μάγους Τρικάλων "

   
   Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Ολυμπιακού Καρδίτσας και γνώρισε την ήττα από την ομάδα των Μάγων στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο των Τρικάλων με σκορ 74-62.
    Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να προηγηθούν με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου με 7 πόντους. Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι παίκτες των Μάγων εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού και μετατρέποντας σε εύκολα καλάθια μπόρεσαν να αυξήσουν τη διαφορά στους 10 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου.
   Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν τη διαφορά και ξεκινώντας από την καλή τους άμυνα και βάζοντας κάποια μεγάλα καλάθια κατάφεραν όχι μόνο να καλύψουν τη διαφορά αλλά και να προηγηθούν με δυο πόντους(40-42).
    Στο τελευταίο και πιο κρίσιμο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τους γηπεδούχους όμως να έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ολυμπιακού κάνανε φάουλ για να σταματήσουν το χρόνο όμως οι Τρικαλίνοι παίκτες ήταν εύστοχοι από την γραμμή των βολών για να φτάσουμε έτσι στο τελικό 74-62.
    Επόμενο καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι με την ομάδα της Ελασσόνας στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-11, 34-24, 46-42, 74-62 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Καλογριανίτης-Μπελάγιας): Θεολόγης, Σιώκης, Δελλής, Εκίζογλου, Χατζηγούλας 3(1), Κωτούλας 14(1), Φαλιάγκας, Κόγιας 6(2), Μπανιός 20, Μανόπουλος 19(1), Τούμπας , Παπανδρέας.
ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Τοζάρος) : Γαβαλάς 6, Λύτρας 4, Αθανασούλας 8(1), Ευαγγέλου 8, Πάτσιας 11, Αναστασίου 7, Στεφάνου 9, Καβράκος 11, Νικολακόπουλος 10.