Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

"Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού "

   
     Μεγάλο παιχνίδι στο κλειστό της Καρδίτσας για το παιδικό πρωτάθλημα. Ολυμπιακός Καρδίτσας και Τιτάνες Παλαμά κοντραρίστηκαν σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς με τελικό νικητή τον Ολυμπιακό με σκορ 58-57. Ήταν μία αναμέτρηση με έντονες συγκινήσεις, συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και αγωνία για τον τελικό νικητή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
   Οι Τιτάνες ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Φαλιάκη και Κωστόπουλο διατηρούσαν το προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρνουν να ξεφύγουν στο σκορ. 
     Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και 6 πόντους διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σε εκείνο το σημείο δύο μεγάλα τρίποντα από τους παίχτες του Παλαμά γύρισαν το παιχνίδι, για να φτάσουμε στο τελικό 58-57 που διαμορφώθηκε με μία στις δύο βολές του Θεολόγη, τον οποίο μιμήθηκε ο Φαλιάκης στην επόμενη επίθεση.
Πολύ καλή η διαιτησία των Ξέρα-Λιλή.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-19, 27-32, 51-47, 58-57.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπούρας Στ.): Θεολόγης 25(2τρ), Αμβροσίου 22(2τρ), Τσιτσιρίγκας 4, Σούφλας 1, Εκίζογλου 6, Κωστόπουλος, Δελλής, Σδρόλιας, Μπαθρέλος, Τσιαμαντάς, Παπαθανασίου.
ΤΙΤΑΝΕΣ (Βαϊδάκης Λ.): Φαλιάκης 30(4τρ.), Ακρίβος 3(1τρ.), Σακελλαρίου 2, Κωστόπουλος 22, Κουσιάντζας, Παπαμαργαρίτης, Τσιώρας, Ζαγάνας, Δασκαλόπουλος, Τσιτώνας, Τσιμούρτος.