Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"Δεύτερη νίκη για το παιδικό του Ολυμπιακού Καρδίτσας"

     
   Δύο στα δύο για τους μικρούς του Ολυμπιακού Καρδίτσας,οι οποίοι επικράτησαν με 64-43 του Απόλλωνα, στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος. 
      Οι παίχτες του Ολυμπιακού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα οχτώ-δέκα πόντων το οποίο  διατήρησαν ως το ημίχρονο. 
     Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και κατέβασε τη διαφορά μέχρι τους έξι πόντους. Σ’ εκείνο το σημείο όμως, κάποια συνεχόμενα κλεψίματα από τους παίχτες του Ολυμπιακού που κατέληξαν σε αιφνιδιασμούς ανέβασαν και πάλι τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. 
      Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό οι Αμβροσίου με 19(1τρ.) και Θεολόγης με 18(1τρ.) ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία του Σούφλα στο αμυντικό κομμάτι. Από τον Απόλλωνα πρώτοι σκόρερ ήταν οι Αθανασόπουλος με 10 και Γάκιας με 8.
    Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Εκίζογλου ο οποίος σε μια προσπάθειά του έπεσε και έσκισε το φρύδι του.
      Καλή η διαιτησία των Τσιάπουλα-Λιλή.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 08-19, 22-32, 32-47, 43-64.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔ. (Μπούρας Στ.): Τσιαμαντάς, Θεολόγης 18(1τρ.), Κωστόπουλος 2, Τσιτσιρίγκας 7, Δελής 6, Αμβροσίου 19(1τρ.), Εκίζογλου 4(1τρ.), Σδρόλιας 2, Παπαθανασίου 2, Σούφλας 4.
ΑΠΟΛΛΩΝ (Παππάς Σπ.): Κολοβός 3(1τρ.), Μάγγος 4, Αθανασόπουλος 10, Καραουλάνης 6, Γάκιας 8, Παπανδρέου 1, Ζάρρας 5, Γκουντιανάς, Παπακώστας 6, Ζήσης.