Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Δεύτερο ημίχρονο για το κύπελλο με την ομάδα των Δαναών Τρικάλων

   
  Την Κυριακή στις 7:00μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας θα παιχτεί το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στο Ολυμπιακό Καρδίτσας και τους Δαναούς Τρικάλων.
      Η ομάδα του Ολυμπιακού μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη (60-64) μέσα στα Τρίκαλα καλείται τώρα να κάνει και το δεύτερο βήμα για να πάρει την πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού του κυπέλλου.
     Στα πλαίσια της προετοιμασίας δόθηκε φιλικός αγώνας με την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων και δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα καθώς δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα του Ολυμπιακού. Οι προπονητές του Ολυμπιακού δώσανε χρόνο συμμετοχή σε όλους τους παίκτες τους προκειμένου να δούνε την αγωνιστική τους ετοιμότητα.
     Παρά τους τραυματισμούς (Πάτσια-Τσίγκα) και τις απουσίες (Μπανιού-Χατζηγούλα) οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
    Ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει αρκετό φίλαθλο κόσμο όχι μόνο από την πόλη της Καρδίτσας, καθώς δυο ποιοτικές ομάδες κάνουν προσπάθεια να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον άλλο γύρο του κυπέλλου.