Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλικοί αγώνες - γεύμα για τον Ολυμπιακό Καρδίτσας

   
     Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Καρδίτσας.
     Στα πλαίσια της προετοιμασίας την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα του Ολυμπιακού  έπαιξε τον πρώτο φιλικό της αγώνα στη Λάρισα με τον Κεραυνό, ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ στον άλλο όμιλο.
     Οι προπονητές του Ολυμπιακού έχουν κανονίσει δυο ακόμη φιλικούς αγώνες μέσα στην εβδομάδα με τους Μάγους Τρικάλων και τους Ίκαρους Τρικάλων για να δούνε την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του κυπέλου.
     Στα πλαίσια του κυπέλου η ομάδα του Ολυμπιακού  θα αντιμετωπίσει την γειτονική  ομάδα των Τρικάλων τους Δαναούς, μια ομάδα που φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1  Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
   Την περασμένη Κυριακή παίκτες, προπονητές και Διοίκηση παρευρέθησαν στο εστιατόριο-ιχθυοτροφείο «Ο ΕΥΡΥΤΟΣ»   και μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα βρήκαν την ευκαιρία να  χαλαρώσουν από τις προπονήσεις και να απολαύσουν ένα υπέροχο γεύμα που παρέθεσε ο ιδιοκτήτης και παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού Μίσσας Γιάννης.