Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τοπικό ντέρμπι με Σοφάδες έβγαλε η κλήρωση του πρωταθλήματος

   
  Σε ομαλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα 20-9-2014 στο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου  Τρικάλων ,η κλήρωση της Α1 κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ ΕΣΚΑΘ για τη σεζόν 2014-15.

    Συνολικά λαμβάνουν μέρος 20 ερασιτεχνικές ομάδες μπάσκετ (10 σε κάθε όμιλο), με τον Ολυμπιακό να είναι η μόνη ομάδα, που εκπροσωπεί την πόλη μας στο τοπικό πρωτάθλημα.
    Πριν την κλήρωση έγινε εκτενής συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων και των μελών της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ σχετικά με τα οικονομικά και οργανωτικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και εκφράστηκαν προβληματισμοί για το πώς θα μπορέσουν να ενισχυθούν συνολικά ή μεμονωμένα οι ομάδες, που λαμβάνουν μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα.
    Η έναρξη του πρωταθλήματος προσδιορίστηκε για το Σάββατο 25-10-2014, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα των Σοφάδων
   
 Συνοπτικά, ο Ολυμπιακός Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την 2η αγωνιστική την ομάδα της Ελασσόνας, την 4η τους Ίκαρους Τρικάλων, την 6η την ομάδα των Φαρσάλων και την 9η και τελευταία τον Αμπελώνα Λάρισας . Εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει την 1η  αγωνιστική την ομάδα των Σοφάδων ,την  3η αγωνιστική τον Αστέρα, την  5η τους Μάγους Τρικάλων, την  7η αγωνιστική τον Εθνικό Λάρισας  και την 8η τους Δαναούς Τρικάλων .